Tip: koop nu de Holland Warmte Vaillant EcoTec

Basis CMYKVandaag een tip die misschien nog net op tijd komt. Ik wil je er namelijk op attenderen dat er bij het bedrijf Holland Warmte een interessante actie loopt, een in het teken van het vijftigjarig bestaan van de organisatie. In mijn artikel zal ik de Holland Warmte Vaillant Ecotec uit- en toelichten en je wat meer informatie geven over de voordelen die je van een ketel als deze ondervindt.

35De vele voordelen van een EcoTec cv ketel

Allereerst is daar het grootste voordeel, namelijk de besparingen op de energie die je doet. Dit is een bijzonder zuinige cv ketel, en dat merk je direct in je resultaten, bijvoorbeeld op de jaarrekening van je energieleverancier. Het is een ketel met een bijzonder hoog rendement, ook onder de HR ketels is het een topper vanjewelste! Daardoor wordt het gros van de energie (her)gebruikt en stook je niet voor niets – en bovendien is je kamer lekker snel verwarmd! Gebruik je daar de milieuvriendelijke thermometer bij, dan haal je natuurlijk een nóg hoger rendement – en laat het nou net zo zijn dat Vaillant deze gratis bijlevert!

Maar er is nog ander voordeel te ervaren want ook Holland Warmte zelf doet nog een duit in het zakje. Omdat het bedrijf haar vijftigjarig jubileum viert, biedt ze grote kortingen aan, hieronder te zien in het overzicht van de prijzen voor de Holland Warmte Vaillant EcoTec cv ketel. Profiteer dus snel van deze aantrekkelijke kortingen en geniet van een altijd warm huis! En neem je er een servicecontract bij, dan geniet je een extra garantie en komen monteurs van Holland Warmte je ketel ook eens in de zoveel tijd op reguliere zowel als op incidentele basis controleren.

34