Tuinidee: Meer weten over tuin activiteiten? klik hier!

tuinidee-logo

Tuinidee viert zijn 25e jarige bestaan. Deze beurs wordt gehouden in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch op donderdag 16 februari tot en met 19 februari 2017. Beleef een wereld vol met tuinactiviteiten en een inspiratievolle ervaring.

Alles draait om het buitenleven bij Tuinidee. Denk hierbij aan: mooie showtuinen, getalenteerde tuinarchitecten, hoveniers en andere spectaculaire specialiteiten. Als een bezoeker van deze beurs kun jij inspiratie opdoen en veel ervaring opbouwen op het gebied van tuinen en kun je natuurlijk al je vragen kwijt bij de specialisten.

showtuin

Ook laten tientallen getalenteerde hoveniers hun werk zien aan de buitenwereld met hun prachtige showtuinen. Creatieve showtuinen met unieke uitstralingen die worden beoordeelt door een vakjury. Er worden ook boeiende presentaties gegeven door indrukwekkende tuinspecialisten door o.a.: Jurgen smit, Romeo Sommers, Angelo Dorny, Rob Verlinden.

De zwemvijver-expert is natuurlijk ook aanwezig bij de Tuinidee beurs. Ze ontvangen je graag bij hun stand en staan open om met jullie kennis te maken met de mogelijkheden op het gebied van zwemvijvers.

feltpot

Bij elkaar alles opgesomd kun jij een spectaculaire ervaring beleven bij Tuinidee in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Je kunt je tickets voor supergoedkoop bestellen en krijgt ook nog eens €4,50 korting per persoon. Voor maar liefst €12,00 heb jij je ticket al besteld. Heb je misschien kinderen die graag meewillen? Dat kan! Voor kinderen tot en met 12 jaar is het volledig gratis, mits onder begeleiding van een volwassene. Wacht niet al te lang met je beslissing en ga voor een ultieme beleving van de buitenwereld bij Tuinidee.