Een tuinkachel hoeft niet duur te zijn

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker bij mensen in de tuin staan: tuinkachels. Een tuinkachel is om meerdere redenen een ideale toevoeging aan de tuin. Op zomeravonden nodigen ze ontzettend uit om lekker buiten te gaan relaxen. Zelfs als het buiten niet zo warm is, is het met een tuinkachel nog ideaal op het terras. Je vraagt je waarschijnlijk af of zo’n tuinkachel niet ontzettend duur is. Als het zowel een ongekende sfeer als een heerlijke warmte geeft, zal het zeker wel aardig duur zijn.tuinkachel-1-e1440695340893

Laten we je gelijk maar duidelijkheid geven: een tuinkachel hoeft echt niet zo duur te zijn. Er zijn namelijk diverse modellen tuinkachels op de markt. Sommige zijn aan de luxe kant en dat merk je ook wel een beetje in de prijs, maar het is nog steeds geen grote investering. Ook de goedkopere varianten geven veel sfeer en warmte. Je hoeft dan ook niet te verwachten dat een tuinkachel een rib uit je lijf kost.

Aantrekkelijke prijzen, maar waar?

Als je een beetje goed zoekt, kom je vanzelf uit bij winkels met aantrekkelijke prijzen. Vooral sommige webshops bieden uitstekende deals. Een simpele potkachel heb je al vanaf ongeveer 60 euro. Ook in het oog springende terrashaarden zijn al verkrijgbaar voor minder dan 100 euro. Je ziet tegenwoordig ook veel tuinkachels van corten staal op de markt. Dit is een kwalitatief hoogstaand materiaal dat je tuin een aantrekkelijke en verantwoorde aanblik geeft. Hoewel je soms hoge prijzen tegenkomt voor producten van corten staal, heb je al een tuinkachel van corten staal voor ongeveer 150 euro. Wil je echt een unieke tuinkachel, dan betaal je wat meer, maar dan heb je gelijk wel iets bijzonders. Tuinkachels en terrashaarden zijn namelijk ook verkrijgbaar in heel luxe en stijlvolle designs.

Zorg er in ieder geval voor dat je een goede webshop te pakken hebt. Als je van een webshop bestelt, bespaar je al gauw tientallen euro’s ten opzichte van reguliere winkels. Bovendien kun je vaak rekenen op gratis en snelle verzending. Zo heb je in een mum van tijd jouw eigen sfeerbrenger op je terras staan.