Tweede huis als expat Eindhoven

 

corporate-houseing-logoTweede huis als expat Eindhoven

 

Het is niet de eerste keer dat ik gekscherend expat Eindhoven genoemd word door mijn collega’s. Ik word nou eenmaal vaak opgeroepen om als expat Eindhoven te verschijnen. Door mijn expertise ben ik daar een veelgevraagd consultant. Die luxepositie die je hebt, zorgt er eigenlijk voor dat ik altijd wel ergens terecht kan en dat maakt dat ik vaak dien te verschijnen, meestal aaneengesloten dagen zodat ik ook echt het verschil kan maken. Mijn baas heeft nu een deal gesloten met de Corporate Housing Factory, waardoor ik elke keer als ik in Eindhoven ben in een van de door hun gefaciliteerde appartementen kan overnachten. Het maakt niet uit welke klant mij boekt, altijd komt dit erbij – ik heb dit inmiddels in mijn contract kunnen laten opnemen. In het begin zat ik nog wel eens in een hotel of in een heel enkel geval ging ik ‘s avonds terug naar mijn woonplaats. Dit laatste was echter niet vol te houden, want zoveel van je energie lekt weg, energie die je eigenlijk in je projecten wilt steken. Een hotel vond ik al prettiger maar zo onpersoonlijk, ik voelde me er altijd ontheemd. Het was dat een van mijn klanten me toevallig wees op de mogelijkheden die de Corporate Housing Factory biedt, namelijk volledig voorziene appartementen met alle luxe van een hotel maar met wel een eigen sfeer. Ik kom altijd weer in een gespreid bedje, maar het voelt inmiddels wel een beetje aan als mijn eigen, tweede huis.