Vind bij Nieuw Atlantis kwaliteit zwembadafdekkingen

Zwembadafdekkingen

ZwembadafdekkingenHet enigste nadeel van een zwembad is het onderhoud. Het goed onderhouden van een zwembad kost veel energie en tijd. Vooral het schoonhouden van het water kost enorm veel werk. Telkens met een netje het zwembad schoonmaken, en eens per week het zwembad in zijn geheel schoonmaken. Op een begeven moment was ik het helemaal zat. Zodoende ging ik opzoek naar een mogelijkheid om het onderhouden van mijn zwembad eenvoudiger te maken.

Via het internet kwam ik vrij snel terecht bij een artikel over zwembadafdekkingen. Deze zwembadafdekkingen zijn als het ware een plaat over een zwembad heen, waardoor er geen vuil meer kan komen in het zwembad.

Nieuw Atlantis

Meer over een Starline Roldeck

Via de website van Nieuw Atlantis had ik de mogelijkheid om een Starline Roldeck te kopen. Nu denkt u wat is Starline Roldeck? Nou dit is een bescherm laag voor een zwembad, die heen en weer kan schuiven door middel van een bedieningssysteem. Niet houdt deze Starline Roldeck alleen het water van een zwembad schoon, maar ook werkt het energie besparend.In sommige gevallen kan de aanschaf van een Starline Roldeck oplopen tot een besparen van zo’n zeventig procent.

Uiteindelijk nam ik dan ook het besluit om dit product aan te schaffen. Met trots kan ik u dan ook mededelen dat het een goede aankoop is. Sinds dat ik gebruik maak van dit product is mijn zwemwater altijd mooi schoon. Zelden komt er viezigheid in het zwembad en daardoor is het onderhoud van mijn zwembad een stuk eenvoudiger. Het is dan ook echte top aankoop gebleken!Goedkoop