Vind de universele dimmer voor jouw lampen

Met lampen wil je kunnen variëren met de sterkte. Dit is beter voor het milieu en zorgt ervoor dat je niet verblind wordt door te fel schijnende verlichting. Een dimmer is hierbij erg handig, maar ieder soort lamp heeft zo zijn eigen sterkte en daardoor is er voor iedere lamp een eigen dimmer nodig. Dit is niet meer nodig bij de Gira dimmers. De universele dimmer van Gira is geschikt voor bijna alle soorten verlichting, wat voor soort en hoe sterk dan ook. Moeilijk moeten doen over welke dimmer geschikt is, kun je tot het verleden rekenen. Wil jij ook de lampen in je huis eenvoudig kunnen dimmen, bestel de Gira dimmer dan via De Domotica Store en zorg ervoor dat je altijd de juiste dimmer kunt installeren die je maar nodig hebt.

Verschillende lampen, één Gira dimmer

Gira heeft haar universele dimmer zo ontwikkeld dat het gebruikt kan worden voor bijna elke standaard lamp in het huishouden. Hier vooraf aan moest je echt opletten op wat voor lamp je had, maar de Gira dimmer is voor bijna alles te gebruiken. Van gloeilampen tot ledlampen en verschillende sterktes. Je kunt zelfs meerdere lampen tegelijk aansluiten op één dimmer, zolang je maar onder het maximum blijft wat de dimmer aankan.

Je Gira dimmer zo geregeld

Zolang de lampen binnen de reikwijdte vallen, kan de Gira dimmer gebruikt worden om deze te dimmen wanneer jij het wilt. Let er hierbij wel op dat de lampen voldoen aan de eisen die bij de dimmer gesteld worden. Zo kan de dimmer een minimale hoeveelheid voltage hebben, waaraan de lampen moeten voldoen. Is jouw lamp minder dat dit minimum, dan kan dit voor problemen zorgen tijdens het gebruik. Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de beste Gira dimmer, vraag dan een expert van De Domotica Store om je hierbij te helpen. Zo ben je altijd in het bezit van de beste dimmer.