Vogels onder je dakpannen voorkomen

Je hoort op een luie zondagmiddag opeens vreemde geluiden vanaf het dak komen. Gekke kleine tikjes van boven zijn duidelijk te horen. Na goed kijken kom je erachter dat er vogels onder je dakpannen zijn gekomen, met alle gevolgen van dien. Je kunt dit laten verwijderen, maar hoe zorg je ervoor dat dit niet nogmaals gebeurt? Om vogels onder je dakpannen te voorkomen moet je de hulp inschakelen van een expert op het gebied van dakdekken. Gelukkig hoort deze preventie bij het takenpakket van de dakdekkers van Perfect Dak Nederland. Zij weten hoe je dak beschermd moet worden zodat vogels voortaan een andere plek gaan zoeken om hun huisje van te maken.

vogels

Voorkomen is beter dan genezen

Het lijkt misschien onschuldig als er een vogeltje onder je dakpannen zit, maar dit is het allesbehalve. De vogels kunnen schade aan je dakpannen veroorzaken, wat weer kan zorgen voor wateroverlast. Daarnaast is een vogelnest een broedplaats voor insecten, die zo je huis inkruipen en zorgen voor schade of viezigheid. Om dit te voorkomen schakel je de hulp van Perfect Dak Nederland in. De dakdekkers plaatsen speciale dakvoetprofielen, die ervoor zorgen dat de vogels moeilijk om en rond je dak komen en het een stuk onaangenamer wordt om hier te gaan zitten. Vogels kiezen juist dakpannen waar ze lekker knus kunnen broeden. Als je ze dit te moeilijk maakt zullen ze een andere plek gaan zoeken. Op deze manier voorkom je vogels onder je dakpannen zonder dat de vogels eronder hoeven te leiden.

Vogelzwerm

Complete bescherming

Bij Perfect Dak Nederland worden de preventiemaatregelen zorgvuldig uitgevoerd en is je hele dak beschermd. Ook de dakgoot en schoorsteen krijgen een behandeling, door bijvoorbeeld speciale kappen die erover geplaatst worden. Kies er ook voor dat je zonder zorgen kunt wonen en voorkom dat vogels onder je dakpannen gaan zitten met deze diervriendelijke en eenvoudige preventiemethodes. Maak een offerte aan en wees binnen de kortste keren beschermd tegen onaangekondigde huurders.