Wat denken jullie van een sunshower?

sunshower

Hebben jullie al eens van de sunshower gehoord? Ik kende dit concept nog helemaal niet, maar nu ik er meer van weet, ben ik ervan overtuigd! Het is zelfs bijzonder logisch dat dit bestaat. Waarom ben ik daar zelf niet op gekomen? Het gaat er bij de ‘zon douche’ om dat je in plaats van water, uv stralen krijgt. Je baadt jezelf als het ware in zonlicht. Het is een beetje hetzelfde als een zonnebank, behalve dat je hier ook kunt douchen! Het is voor je lichaam erg belangrijk een voldoende dosis zonnestralen te krijgen. Zo neem je vitamine D op en voedt je je lichaam, hier wordt je huid beter van, maar word je ook gelukkiger van! Omdat wij in Nederland niet elke dag veel zonlicht krijgen, is een product als deze ideaal. Met een lage, veilige dosis uv-stralen kun je toch vitamine D aanmaken (dat gebeurt in jouw eigen huid) en kun jij dus eenvoudig gelukkiger en gezonder worden!

sunshower

Nieuwe aankoop

Lijkt jou de sunshower ook wel een goed idee voor in huis? Geen probleem! Je kunt hem namelijk eenvoudig bestellen bij Bodyfit. Zij hebben de beste kwaliteit wellness producten, waarmee de zorg voor je lichaam echt een feestje wordt. De prijzen vallen behoorlijk mee en daarom koop ik graag mijn producten bij Bodyfit. Binnenkort zal ik ook een zon douche gaan aanschaffen, ik ben erg benieuwd! Wij hebben ook al eens een whirlpool bij Bodyfit gekocht, dus van de kwaliteit ben ik in ieder geval al overtuigd.

sunshower