Weten jullie wat kunststof schroten zijn?

logoHallo en welkom allemaal. Mijn artikel van vandaag zal gaan over kunststof schroten. Omdat sommige van jullie waarschijnlijk niet weten wat ik hiermee bedoel, zal ik dit eerst gaan uitleggen. Kunststof schroten wordt vaak als naam gebruikt voor smalle planken van PVC, ook wel plastic genoemd. Vroeger zag je dit veel bij bijkeukens of schuurtje die op deze wijze werden afgewerkt. Doordat deze schroten niet bepaald sterk zijn wordt dit gezien als een groot nadeel, ook zijn schroten maar verkrijgbaar in een zeer beperkt aanbod in kleuren. Alhoewel deze tot op vandaag nog steeds geplaatst worden, zie je dit nog maar zelden. Vooral ook omdat het verbeterde uitvoeringen beschikbaar zijn die wel sterk zijn en ook verkrijgbaar in vele kleuren. Je hebt het in dit geval dan over gevelbekleding, gevelpanelen of kunststof rabatdelen. Zo had laatst iemand binnen de familie een gevelpaneel laten plaatsen. Zij vertelde mij dit via npibv.eu gedaan te hebben. Omdat ik er zelf toch ook nieuwsgierig naar was ben ik ook naar hun website gegaan. Daar vond ik een hoop interessante dingen.

Novicell-gevelpanelen-thumb-450x200

Alles op gebied van afbouwproducten

finidec-vensterbankNadat ik zelf eens rondgeneusd had op de website van NPI zag ik dat ze eigenlijk alles doen op gebied van afbouwproducten. Hier valt dus onder dat ze gevelbekleding, dakafwerking, vensterbanken, kozijnafwerking en plafondsystemen doen. Heel handig dus als jullie hier iets van moeten doen. Vooral als je in een verbouwing zit of je wilt jouw huis eens opknappen. Want als jullie buiten een schuurtje hebben is de kans groot dat je nog zo’n oude kunststof schroten hebt. En na het zien van de gevelpaneel van mijn neef is deze firma zeker een aanrader! Heb je nog vragen over dit artikel, dan kun je zoals altijd onderaan reageren.