Wil jij beter kunnen ademen? Schaf ook een luchtreiniger aan!

Je leest het goed, voor iedereen die beter wil ademen, is dit artikel geschreven. Je zult je misschien afvragen, hoe is het mogelijk dat een luchtreiniger ervoor kan zorgen dat je beter kunt ademen? Wij vertellen je graag dat dit echt mogelijk is. Om dit te kunnen begrijpen, gaan we in op de werking van luchtreinigers en bespreken we de verschillende merken die je aantreft bij luchtreiniger.nl, maar leggen we de focus op de WINIX ZERO. 

Waarom iedereen een luchtreiniger in huis zou moeten hebben

Een luchtreiniger in huis halen is voor iedereen een goede optie, ook al heb je geen last van bijvoorbeeld astma, hooikoorts of COPD. luchtreinigers zorgen ervoor dat je beter kunt ademen, je fitter voelt en daardoor productiever. Het voorgaande is bewezen, dus dat is geen reden meer om de luchtreiniger te laten staan. Maar hoe werkt dat dan, reiniging van de lucht? Om dit uit te leggen, bespreken we een voorbeeld aan de hand van de WINIX luchtreiniger. Eerst is het belangrijk om je te beseffen dat wij mensen gemiddeld zo’n 20.000 keer per dag ademen en daarbij zowel bewust als onbewust vieze en verontreinigde lucht inademen. Met alleen de ramen tegen elkaar open en stofzuigen ruim je nooit alle vuile deeltjes op. Het is dus noodzakelijk om op een andere manier de lucht schoner te krijgen en dat bereik je door gebruik te maken van een van de luchtreinigers. Hoe het werkt? Het voorbeeld toont het duidelijk aan, in dit geval gaan we specifiek in op de WINIX ZERO, die al door vele klanten als uitstekend is beoordeeld. Deze luchtreiniger bestaat al jarenlang, sinds 1973 wordt deze dan ook over de hele wereld met succes verkocht en gebruikt. De WINIX ZERO reinigt namelijk aan de hand van een viervoudig filtersysteem, waaronder:

  • Een voorfilter
  • Een HEPA filter
  • Een koolstoffilter
  • PlasmaWave Ionisatie

Deze viervoudige filterwerking zorgt ervoor dat dat de lucht optimaal kan worden gereinigd. Allereerst heb je een voorfilter in deze WINIX luchtreiniger. Zichtbare en grotere deeltjes worden door dit filter opgevangen. Denk hierbij aan bepaalde pluisjes, huisdieren- en mensenharen. Op deze manier zorg je ervoor dat deze niet in de luchtwegen terechtkomen. Dan is de volgende stap het HEPA filter. De kleinere deeltjes worden hiermee opgevangen, deze zijn vaak niet met het blote oog te zien. Voor de nare geurtjes is de koolstoffilter ingebouwd. Denk aan kooklucht, lucht van huisdieren en rooklucht. De PlasmaWave Ionisatie is de vierde stap, waarbij gebruik wordt gemaakt van ionisatie. Op deze manier zorgt de luchtreiniger ervoor dat echt nagenoeg alle verontreinigingen uit de lucht worden gehaald!

Schone lucht is van levensbelang: doe jij ook mee?

Om de meest schone lucht te krijgen in je huis, dien je echt gebruik te maken van een luchtreiniger. Het volstaat niet langer meer om de ruimte te ventileren door ramen tegen elkaar open te zetten. Waar vroeger mensen dachten dat luchtreinigers onzin waren en geldverspilling, dringt het nu tot de meeste mensen door dat schone lucht van levensbelang is en dat er meer nodig is om dat te bereiken. Alleen door optimaal gebruik te maken van bijvoorbeeld de WINIX of de ProAirTech, kun je bewerkstelligen dat je alleen de schoonste lucht inademt. Op deze manier kun je zichtbare en onzichtbare vervuilde deeltjes uit de lucht halen. Ben jij benieuwd naar de producten die luchtreiniger.nl aanbiedt? Neem dan een kijkje op de volgende website: luchtreiniger.nl. Daar vind je gegarandeerd een product dat aan jouw eisen en wensen voldoet! Doe jij ook met ons mee om ervoor te zorgen dat je een langer en gezonder leven kunt krijgen?