Woonwinkel in Hilversum: de combinatie tussen showroom en internet

Van Reenen Meubelen

Tijdens een dagje shoppen kwamen we terecht bij een hele leuke woonwinkel in Hilversum. Omdat ik binnenkort ga verhuizen, vind ik het erg leuk om in meubelwinkels rond te kijken. En zo kwam ik terecht bij Van Reenen Meubelen. Ik was erg verrast door het uitgebreide aanbod. Allerlei soorten meubels maar ook leuke accessoires. Eigenlijk kun je hier terecht voor je complete interieur.

Woonwinkel in Hilversum

De bank van mijn dromen bij een woonwinkel in Hilversum

Hoewel ik eigenlijk helemaal niet van plan was om voor meubels gaan shoppen, werd ik wel direct verliefd op een bank. Een bank die perfect zou passen in mijn nieuwe woonkamer en ook nog eens heerlijk zat. Ik durfde het echter niet aan om hem op dat moment al te bestellen. Ook omdat ik net niet helemaal zeker was van de afmetingen. De adviseur dacht heel goed met me mee en begreep mijn dilemma. Uiteindelijk besloot ik om er toch nog even goed over na te denken en ook de maten thuis te controleren.

Bank

Meubels online bestellen in de webshop

Eenmaal thuis kon ik de bank uit de woonwinkel in Hilversum echter niet vergeten. Ik heb nog verschillende banken gezien en uitgeprobeerd maar geen enkele haalde het bij de bank bij Van Reenen Meubelen. Gelukkig wist ik al dat Van Reenen Meubelen ook een webshop heeft. Ik kon mijn bank dus gewoon online bestellen. Ik wist immers al welke ik wilde en had al ervaren hoe hij zat dus online bestellen durfde ik wel aan. Ook de maten had ik al gecheckt. In de webshop had ik al heel snel mijn bank gevonden. Betalen ging eenvoudig via iDeal. Mijn bank is inmiddels keurig geleverd en ik ben er nog steeds erg blij mee. De combinatie tussen een winkel met showroom en via internet bestellen was voor mij ideaal.