Zoekt u geschikte schuifpanelen?

We hebben een overkapping aan onze woning en daar zijn we heel content mee. Echter merken we afgelopen jaar dat we het soms wel prettig zouden vinden als we de overkapping aan de voorkant zouden kunnen afsluiten. Als er zomers een buitje valt dan word je al gauw nat onder de overkapping, de wind staat er over het algemeen recht op. Maar ook is het soms fijn om even de zon buiten te kunnen sluiten. Een kennis van ons heeft bij hem thuis een soortgelijke situatie en hij heeft dit opgelost door de voorkant van zijn overkapping af te sluiten met schuifpanelen. Het fijne van schuifpanelen is dat je ze dus heen en weer kunt schuiven en als je schuifpanelen van lamellen hebt, kun je ook daar nog mee spelen door de lamellen open of dicht te doen. Schuifpanelen lijkt ons ook de oplossing om de voorkant van onze overkapping af te dichten. Nu we besloten hadden om de overkapping af te sluiten met schuifpanelen, zijn we op het internet gaan zoeken waar we het beste en het meest voordelig schuifpanelen zouden kunnen gaan bestellen. We kwamen op de site suncircleprojects.nl, hier verkopen ze verschillende soorten schuifpanelen waardoor we ook nog keus hebben. We hebben de volgende dag contact gezocht en aangegeven wat wij graag zouden willen. Ons idee om de overkapping af te sluiten, bleek geen probleem te zijn en we hebben dan ook een afspraak gemaakt. De afspraak is geweest en wij hebben een soort schuifpaneel uitgezocht waarvan wij het idee hebben dat dit mooi bij onze overkapping past. Toen alles op papier stond hebben wij een nette offerte ontvangen en deze offerte bleef binnen het door ons gereserveerde budget. Kortom wij waren helemaal tevreden met onze aankoop. We zijn nu een maand verder en de panelen om de overkapping te kunnen afsluiten zijn geleverd en de panelen zijn in het echt nog mooier als dat wij hadden verwacht. Als we deze site niet waren tegengekomen in onze zoektocht naar e juiste panelen, dan hadden we aankomend voorjaar nog geen oplossing gehad voor het afsluiten van onze overkapping.

Dit is de site waar u zijn moet als u overweegt om schuifpanelen te gaan aanschaffen

Soms is de oplossing eenvoudig maar dan rijst de vraag waar je voor een redelijke prijs de oplossing kunt aanschaffen. Wij zijn dan ook meer dan blij dat we deze site hebben gevonden en dat ze daar verkochten wat wij zochten. Wij zijn blij met onze aankoop en gaan binnenkort lekker aan de slag met het verwerken van onze aankoop.

Wat wilt u bestellen? 

Dankzij de site suncircleprojects.nl, hebben wij een mooie oplossing gevonden voor het afdichten van de voorkant van onze overkapping. Wij zijn zeer tevreden met deze site omdat:

  • Zij ons heel goed hebben geadviseerd
  • Zij ons een eerlijke offerte hebben aangeboden
  • Zij gemaakte afspraken zijn nagekomen

Bent u op zoek naar een bepaald soort paneel omdat u bijvoorbeeld iets wilt afdichten? Dan raden wij u aan om deze site zeer zeker even te bekijken, absoluut de moeite waard.