Dakkapel

dakkapel-3_YXJfNzcweDM3NV8vX2Fzc2V0L19wcml2YXRlL2Jhbm5lci8xMTQx_c1121854Een dakkapel laten plaatsen op je huis is een keuze waar je niet snel spijt van zult krijgen. Want door een dakkapel krijg je een zee van extra ruimte en licht zonder dat het al te veel geld kost. Misschien kun je zelfs door het plaatsen van een dakkapel een verhuizing uitstellen of voorkomen. De prijzen van dakkapellen verschillen onderling wel. Dit prijsverschil komt voornamelijk door de verschillende materialen waar dakkapellen van worden gemaakt en daarnaast ligt het ook nog aan de grootte van de dakkapel hoe de prijs gaat uitvallen.

Dakkapel prijzen materialendakkapel-solid-line

Als je een dakkapel van hout wilt, ligt het aan het soort hout dat je kiest hoe duur de dakkapel wordt. Zo is bijvoorbeeld multiplex veel goedkoper dan hardhout. Ook als het gaat om kunststof maakt het veel uit welk soort kunststof je neemt. Trespa en Keralith zijn bijvoorbeeld de wat goedkopere soorten. Daarnaast kan je ook een dakkapel van polyester kopen. Deze zijn te verkrijgen bij Windak.nl.

Prefab
Als het gaat om dakkapel prijzen en je wilt graag een niet al te dure dakkapel, neem dan een prefab model. Bij dit soort dakkapel worden alle onderdelen in de fabriek gemaakt en dit drukt de prijs enorm.

Kwantumkorting
Dakkapel prijzen veranderen als je kwantumkorting kunt krijgen. Probeer eens te polsen of buren of andere mensen uit je buurt soms ook zin in een dakkapel hebben. Als jullie de dakkapel gelijktijdig laten plaatsen, kan dit heel wat korting opleveren.windak-logo