Een lichtstraat is voor mij een must!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik heb de afgelopen tijd veel woningen bezocht. Ik had natuurlijk een aantal eisen voor mijn nieuwe woning. Een van deze eisen was dat ik perse een lichtstraat wou. Puur om het feit dat het schitterend is hoe het zonlicht door de woning valt. Dit geeft de sfeer in een woning een enorme boost. Ik had enkele huizen gevonden die dit wel hadden, helaas voldeden ze niet aan mijn andere eisen. Ik zag een woning wel aan al die andere eisen voldeed, alleen had deze geen lichtstraat. Ik ben dus op internet gaan zoeken of het mogelijk was dit te laten bouwen. Omdat de woning een aanbouw had wist ik dat dit mogelijk was. Doordat ik niet alleen zelf blogs schrijf, maar ook die van andere lees zag ik laatst een bedrijf die lichtstraten bouwt. Deze Firma heet Lichtstraat Brabant. Ik heb hun website bezocht voor meer informatie. Ik heb uiteindelijk telefonisch contact opgenomen met de firma voor nog meer informatie.

Lichtstraat: de voordelen

logo-small1Door een lichtstraat komt er veel meer daglicht binnen dan via alleen ramen. Ik vind een lichtstraat ook veel aangenamer om het de woning meer sfeer geeft. Van zonlicht word je immers vrolijk. Ook wordt er ruimtelijker effect gerealiseerd. Het binnenklimaat wordt ook aangenamer, doordat er via ramen en de lichtstraat een goede ventilatie ontstaat. Zo kun je de boel lekker luchten en ruikt het heerlijk fris in je woning. Door zonweringsystemen wordt de warmte buiten gehouden in de zomer, ideaal dus. Ik heb uiteindelijk ook gebruik gemaakt van hun diensten. Ik ben lovend over hun diensten en service. Een echte aanrader dus!

velux-LD-Struik-300x199