Muurstickers: de ideale oplossing

Je hebt er weleens van gehoord of iets over gelezen: Muurstickers. Hierover wil ik het in dit blogartikel graag met jullie over hebben. Hebben jullie muurstickers? Zelf zie ik namelijk een feestelijke bestemming in deze muurstickers. Ik ben namelijk ontzettend fan van de Kerst. Zo ook mijn familie, die ieder jaar kerst bij ons thuis viert. De kerstboom staat al op, het luxe eten voor het kerst diner is al bestemd. Ook hangen de prachtige kerstsokken aan de open haard, zoals ieder jaar. Hierin kan de kerstman vervolgens een kerst cadeau in stoppen. Maar er ontbreekt nog iets, de kerst op de taart. En die kerst op de taart wil ik dit jaar creëren met muurstickers van Plakhetzelf. Ik heb zelf al een grandioos idee voor ogen. Een kerstboom die je zowel binnen als buiten goed kan zien. Naast deze kerstversiering wil ik ook voor iets gaan dat voor een langere duur gebruikt kan worden. Mijn kinderen zijn namelijk helemaal dol van sprookjesfiguren. Nu was ik eraan het denken om hun interieur ietwat op te vrolijken met stripfiguren als muursticker. Heeft iemand hier ervaring mee? Wellicht dat iemand me zijn of ervaring kan toesturen met foto’s als extra ondersteuning.

thumbs_muursticker_fullcolour_uitverkoop raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-korting