Dankzij Pontmeyer kan ik mijn klus goed uitvoeren

Dankzij Pontmeyer kan ik mijn klus goed uitvoeren

 images

Op de site van Pontmeyer hebben wij dan ook al meerdere keren besteld. Wij zijn dan ook een tevreden klant van Pontmeyer en daarom ben ik dan ook tot dit idee gekomen om mijn complimenten dan ook maar eens achter te laten op de site. Ik ben dan ook zeer blij met de werkwijze waarop ik kan bestellen en deze bestelling dan ook met mijn aanhanger gewoon kan afhalen bij het magazijn. En daarom ben ik nier alleen tevreden maar ook de service die Pontmeyer biedt maar ook de kortingen waar ik dan als klant goed van heb kunnen profiteren. Alle bouwmaterialen, het hout en dergelijke stonden dan ook telkens weer gewoon klaar, zodat ik alleen nog maar hoefde in te laten en zo direct kon doorrijden naar mijn klus om weer aan de slag te kunnen. Ook klopte de bestelling dan ook telkens weer en ook dat is natuurlijk prettig, zo hoef je nadat je besteld hebt alleen nog maar bezig te zijn met de klus en hoef je dan ook niet bang te zijn om mis te grijpen. En dat is natuurlijk een groot compliment voor dit grote bedrijf.