De beste villa architect van Nederland!

villa architect

villa architectEen tijdje terug ben ik in contact gekomen met een ongelofelijk goede villa architect. Samen met mijn man heb ik ongeveer 5 maanden geleden een mooi stuk grond gekocht in Spanje. Daarop wilden wij graag een heel mooi huis laten zetten, maar hier kwamen wij niet echt uit. Eerst hadden wij namelijk het plan om zelf iets te gaan tekenen, maar dat bleek toch niet zo makkelijk te zijn als verwacht. Daarom was het maar goed dat wij Djost Design tegenkwam, want bij hen deed ik direct heel erg veel inspiratie op. Toen hebben wij besloten om contact met hen op te nemen, want wij wilden er nu wel wat snelheid inkrijgen. De bouw van zoiets duurt namelijk ook al heel erg lang en eigenlijk willen wij er volgende zomer wel kunnen verblijven.

Verwachtingen

Inmiddels is het een half jaar geleden sinds wij zijn geholpen door deze villa architect. Inmiddels is de bouw net begonnen en kan ik nu al niet wachten op het eindresultaat. Ik verwacht dat het ongelofelijk mooi gaat worden en dat wij heel veel plezier hier gaan beleven. Voor mij zie ik al hoe de kleinkinderen lekker in het zwembad liggen terwijl ik een wijntje aan het drinken ben.