Een nieuw Rookkanaal bestellen

logo-bouw-handel

Het bestellen van een rookkanaal doet u waarschijnlijk niet elke dag. Ik had dit voorheen ook nooit eerder gedaan maar ik moet zeggen dat het helemaal niet zo ingewikkeld was. Via de website van Bouw-handel heb ik mijn rookkanaal besteld en dit ging allemaal super goed.

Een nieuwe kachel

Omdat ik een nieuwe kachel zou gaan plaatsen moest ik onderdelen bestellen. Een van de onderdelen die ik nog moest bestellen was een rookkanaal. Aan de hand van een paar tekeningen moest ik een heel rookkanaal bestellen. Ik dacht eerst dat dit onmogelijk was maar na wat gezocht te hebben op het internet wist ik er steeds meer over.

Ihelexlog_1_2k kwam uiteindelijk terecht op de website van Bouw-handel. Dit bedrijf was gespecialiseerd in rookkanalen en verkocht maar twee merken. De merken die ze aanboden waren Isoduct en Helex. Deze merken zijn beide kwalitatief goed en daarom wist ik niet precies welke ik zou moeten bestellen. Ik heb nog even contact gehad met het bedrijf dat de kachel heeft geleverd en deze vertelde mij dat klanten vaak kiezen voor Helex omdat dit beter bij de kachel zou passen.

isoduct_rookkanalen_-_3Mijn keuze was daarna snel gemaakt. Op de website kon ik heel makkelijk alles zelf samenstellen en door de tekening die eerst was gemaakt ging dit allemaal heel goed. De bestelling zou ook binnen een week geleverd worden en dat was al helemaal fijn!

De spullen waren op tijd binnengekomen en deze waren heel eenvoudig te plaatsen. Ik kan nu optimaal van mijn nieuwe kachel genieten!