Gezelligheid op je balkon

kunstgras

Een balkon is in de regel vaak gemaakt van beton en heeft weinig uitstraling, door gebruik van kunstgras op balkon maak je er toch een klein beetje een soort tuin van. De groene kleur geef je het idee dat je gras hebt, in combinatie met leuke planten en bloemen zal je een leuk en sfeerrijke buitenplaats hebben. En je hoeft het gras niet alleen in groen te nemen, vind je een andere kleur leuk dan is dit ook mogelijk om te bestellen bij kunstgras-online.nl. 

Balkon
BaBalk

Pas gemaaid of lekker lang comfortabel

Ook bij kunstgras op balkon heb je verschillende lengten van het gras, wanneer je lang gras mooi vind dan is dit ook een mogelijkheid. Ben je meer van het kort onderhouden gras dan bestel je dit bij kunstgras-online.nl, welke soort je ook kiest je bent verzekerd van gras wat niet van echt te onderscheiden is. Heb je een appartement en ben je afhankelijk van je balkon, dan wil je ook een fijne ruimte om in de zomer lekker buiten te zitten. Met kunstgras heb je die buitenruimte waar je heerlijk kunt vertoeven.

Optimaal resultaat na het leggen

Natuurlijk wil je met kunstgras op balkon leggen een optimaal resultaat, door een aantal handelingen vooraf uit te voeren heb je jaren plezier van je gras. Door gebruik te maken van een drukverdeeldoek zorg je ervoor dat het gras mooi verdeeld ligt over je balkon, heb je meer dan een rol in de breedte nodig plak de verschillende delen aan elkaar met kleefband. Het kunstgras zal dan niet op de naden loslaten, met kleefband plak je het gras op het balkon vast. Wees met het snijden van de randen secuur, zodat het gras netjes afgewerkt is.