Mooie tuinhuizen

Op zoek naar mooie tuinhuizen, zoek dan niet verder. Online kan je al diverse mooie modellen vinden. Kijk maar eens op de website van Tuinbeurs Nederland. Je zal je verbazen hoeveel modellen hier te vinden zijn. Maar dat niet alleen, want wanneer jij speciale wensen hebt is het ook mogelijk om een model op maat te laten maken. Tijdens de afgelopen pinksterdagen waren hier bijzondere acties, helaas zijn deze acties voorbij, maar niet getreurd want er zijn vaker leuke acties, Hiervoor hoef je slecht deze website in de gaten te houden.

Tuinhuizen en veel meer

Het mooie weer komt eraan en dan gaan veel mensen in hun tuin aan de slag. ook wij zijn inmiddels aan deze klus begonnen. Echter zijn wij al een stap verder, want wij hebben nieuwe bestrating en leuke plantjes in de tuin staan. Wat ontbrak was een ruimte om onze spullen in op te bergen. Wij hebben een schuurtje staan, maar met de fietsen erin is deze al vol. Daarom wilden wij een mooi huisje voor in de tuin kopen met een veranda ervoor. Hier kunnen wij in de zomer heerlijk zitten en onze spullen in opbergen.

Via de website van de Tuinbeurs Nederland hebben wij veel leuke modellen voorbij zien komen. Het ene model sprak ons aan en een ander model totaal niet. Omdat wij best wel veel eisen aan zo een huisje hadden, zijn wij naar de showroom gegaan. Hier hebben wij onze wensen kenbaar kunnen maken en dat was wel zo prettig. Want niet alleen de standaard modellen zijn hier te koop, maar ook op maat gemaakte modellen.