Gevelbekleding hout kopen

Gevelbekleding hout

Onlangs hebben wij besloten om gevelbekleding hout te gaan kopen. Onze woning ziet er niet best meer uit en het enige waarmee wij dit kunnen verhelpen is door dit materiaal erop te plaatsen. Bij een woning hier verderop in de straat hebben wij het resultaat al mogen bewonderen en dat ziet er prachtig uit. Natuurlijk kan je ene woning wel gaan schilderen, maar wanneer je dit materiaal hebt gezien wil je niets anders meer.

Via Plastica hebben wij dit materiaal gekocht. Dit bedrijf levert al vanaf 1978 dit materiaal en is bestemd voor zowel binnen, maar juist ook voor buiten.

Gevelbekleding hout in verschillende kleuren te koop

Plastica heeft een zeer groot assortiment waaruit je een keuze kan maken. Van het merk Massief NT weet je zeker dat je heel erg lang plezier van zult hebben. Dit materiaal is standaard PEFC gecertificeerd en hierdoor bestand tegen weer en wind. Behalve de verschillende, mooie kleuren, krijg je 10 jaar garantie.

Nadat wij op deze website waren terecht gekomen zagen wij al meteen de mooiste kleuren voorbij komen.Best wel moeilijk om hier ene keuze uit te gaan maken, omdat alles even mooi was. Wij wilden wel weten hoeveel dit ging kosten en hiervoor wilden wij een offerte aanvragen. Helaas is dat als particulier zijnde niet mogelijk en daarom moesten wij eerst op zoek naar een dealer in onze buurt. Hier hebben wij een offerte gekregen en ook de bestelling kunnen plaatsen.