Op deze manier geef je jouw interieur een industriële look

Tegenwoordig zie je in steeds meer woningen een industriële interieurstijl. Het grote voordeel van een industriële stijl is dat je het makkelijk kunt combineren met andere stijlen. Het zijn namelijk vooral neutrale kleuren die een interieur industrieel maken. Om jou op weg te helpen, bespreek ik in dit artikel de manier om jouw interieur een industriële look te geven. 

De vloer

Een manier om jouw interieur een industriële look te geven, is door een stoere vloer uit te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld voor een keramische vloer gaan met vloertegels 90×90 of voor een houten vloer. Een nadeel van een houten vloer is wel dat het meer onderhoud vergt dan een keramische vloer. Daarnaast kan een keramische vloer beter tegen een stootje. Wanneer je kiest voor een houten vloer, ben je wel in staat om te combineren met allerlei verschillende meubels. De houten vloer alleen zorgt al voor een industriële look. 

De meubels

Als je tevreden bent met de vloer, zijn er nog genoeg andere opties om een industriële look te creëren. De meeste mensen kiezen ervoor om de meubels te veranderen. Er zijn allerlei gave meubels te koop die de sfeer in jouw interieur direct veranderen. Zo zijn er stoelen te koop van zwart metaal met hout. Dit zou heel goed passen in een industrieel interieur. Ook zijn er kasten van hout of tv meubelen. Probeer hier een goede verhouding in te vinden. Het is namelijk niet mooi om alles van hout te hebben. 

Wil je graag een keramische vloer? Kijk dan op www.ceramicavloeren.nl