Raamfolie om de zon buiten te houden

Als je naar de televisie kijkt of op je telefoon of computer en er schijnt net even een straaltje zon op kan het zijn dat je niet goed meer ziet op het scherm. Om te voorkomen dat de zon hinderlijk binnen schijnt kun je voor goede raamdecoratie zonwerende raamfolie kiezen. 

Eigenschappen van zonwerende raamfolie

Bij Tafeklbekleding.nl kun je kiezen uit twee soorten zonwerende raamfolie. Deze folie is, zoals alle andere soorten raamfolie, statisch zodat de folie goed blijft zitten op het raam. Daarnaast heeft de zonwerende raamfolie als belangrijkste kenmerk dat ze wel licht doorlaat maar de zon tegenhoudt. Je krijgt op die manier wel voldoende licht in het vertrek zonder dat de zon hinderlijk aanwezig is.

Diverse vormen en maten

Zonwerende raamfolie is verkrijgbaar in één breedtemaat, te weten 90 centimeter. De lengte die je wilt hebben kun je zelf aangeven zodat de folie op maat gemaakt kan worden. Mocht het onverhoopt net niet goed passen dan is de raamfolie eenvoudig zelf op maat te maken. Zonwerende raamfolie is verkrijgbaar in diverse vormen: vierkant, ellips, rond, ovaal en als rechthoek. Op die manier kun je altijd een vorm kiezen die past bij het doel dat je met de folie hebt. 

Bestellen en leveren snel gepiept

Als je folie gevonden hebt die je wilt hebben hoef je er maar op te klikken en kun je de gewenste vorm en lengte invoeren. Je krijgt dan meteen op het scherm te zien wat de folie je gaat kosten. Mits besteld voor een bepaalde tijd kun je de folie reeds de volgende dag in huis hebben.