Super tevreden over de rijlessen bij Rijschool Ed Ishak

logo

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Amsterdam? Dan raad ik je aan om eens een kijkje nemen op de website van Rijschool Ed Ishak. Deze rijschool biedt namelijk super goede rijlessen aan voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Mijn ervaring met deze rijschool 

Ik wilde graag mijn autorijbewijs halen daarom ging ik ook op het internet op zoek naar een goede rijschool bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek is gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken verlegen sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij absoluut het beste aan. De website van deze rijschool is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat de rijschool en erg hoog slagingspercentage heeft en hierdoor erg voordelige prijzen hanteert voor de rijlessen die zij aanbieden. Ook zijn er zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden die allemaal erg tevreden zijn over de rijlessen die zij bij deze rijschool hebben gevolgd. Daarom besloot ik ook om mezelf voor een proefles aan te melden. 

autorijles

Zeer tevreden over de rijlessen van Rijschool Ed Ishak 

Ik kreeg al erg snel een reactie op mijn aanvraag voor een proefles. Op deze dag had ik kennis gemaakt met mijn rijinstructeur en hebben we een stukje gereden. Het rijden werd mij erg vriendelijk en uitgebreid uitgelegd. Daarom voelde ik mezelf tijdens het rijden erg op mijn gemak en besloot ik om een pakket af te sluiten. Ik heb inmiddels een aantal rijlessen gehad en ik heb het autorijden al aardig onder de knie. Daarom ben ik ook super tevreden over deze rijschool.