Een houten plantenbak laten maken

Voor de verjaardag van mijn moeder heb ik een houten plantenbak laten maken. Elk jaar loop ik tegen hetzelfde probleem aan en dat is een cadeau vinden voor mijn moeder. Sinds kort woont zij in een klein appartementje met een balkon. Voorheen had zij een flinke tuin, maar dat lukte haar niet meer om te onderhouden. Mijn vader is al een tijd geleden overleden en daarom was het huis waar zij nog in woonde veel te groot. Het heeft wel even geduurd voordat zij ermee instemde om kleiner te gaan wonen. Maar uiteindelijk hebben wij en zij natuurlijk, de knoop doorgehakt.  

Houten plantenbak cadeau gegeven

Omdat mijn moeder altijd groene vingers had, leek het mij leuk om haar een bak vol planten voor haar verjaardag te geven. Op deze manier kan zij toch een beetje tuinieren. Via Tuinwaardig, een online webshop, kwam ik een zeer leuk model tegen. Eentje die met gemak op haar balkon zal passen. In eerste instantie wilde ik haar blij maken met een paar bossen bloemen, maar dit cadeautje zal zij veel en veel leuker vinden.

Inderdaad viel dit cadeau in zeer goede aarde. De bestelling die ik via Tuinwaardig had gedaan, was op tijd binnen. Het was een zeer mooi gemaakte bak, van zeer rustiek eiken. Mijn moeder is helemaal in haar nopjes met dit cadeau. Samen met haar hebben wij hier de plantjes voor gekocht. Het geheel staat zeer mooi op haar balkon en daar zijn wij zeer tevreden over.