Tip: dakrand

Dakrand

DakrandOnze woning was redelijk verouderd en er moeste een aantal dingen drastisch vernieuwd worden. Waaronder de dakrand van onze woning. Onze dakrand was verouderd en kon elk moment in elkaar storten natuurlijk is dat hartstikke gevaarlijk. Zodoende ging ik opzoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het renoveren van een dak. Natuurlijk bekeek het internet in deze want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwam ik terecht op de website van npibv!

Npibv

Top bedrijf

Via de website van npibv had ik de mogelijkheid om hun in te huren. Natuurlijk wilde ik niet zomaar een bedrijf gaan inhuren voor het renoveren van mijn dak. Ik ben dan ook meer informatie over dit bedrijf gaan zoeken. In een mum van tijd had ik dan ook een aantal recensies gevonden van klanten. Vrijwel alle recensies spraken positief over het bedrijf npibv. Er werd vooral geschreven over klantvriendelijk personeel en een goede geleverde kwaliteit. Na het lezen van de recensies ben ik de prijzen met andere aanbieders gaan vergelijken. Want wij hadden maar een bepaald budget te besteden en meer dan dit budget konden wij niet uitgeven. Na het vergelijken van deze prijzen kwam npibv als goedkoopste naar voren. Uiteindelijk hebben de lage prijzen en recensies ons overgehaald tot een samenwerking met een npibv!

Kwaliteit

Npibv heeft kwaliteit geleverd!

Enkele dagen na contact begon het bedrijf al met de renovatie. Na een aantal dagen hard werken was mijn dak klaar. Mijn dak is perfect gerenoveerd en vormt geen gevaar meer. De geleverde kwaliteit is dan ook uitstekend!