Tweedehands partij stoelen horeca kopen? Dit zijn de voordelen

partij stoelen horeca

Je hebt net een nieuwe horecazaak gestart of je wilt je horecazaak opnieuw inrichten. Nu wil je graag een partij stoelen horeca kopen. Kun je dan beter kiezen voor nieuw of tweedehands meubilair? In dit artikel hebben wij de voordelen van een tweedehands partij stoelen horeca voor je op een rijtje gezet.

Voordeel 1: Je betaalt minder

partij stoelen horeca

De belangrijkste reden waarom veel horeca ondernemers voor tweedehands stoelen kiezen is je waarschijnlijk wel duidelijk: je betaalt hier een stuk minder voor. Voor een tweedehands stoel ben je vaak minder dan de helft kwijt dan voor dezelfde stoel die je nieuw kunt kopen. Zeker als je een beperkt budget hebt, is het daarom slim om te kiezen voor een tweedehands partij stoelen horeca.

Voordeel 2: Je kunt kiezen voor duurdere merken

Het is natuurlijk niet altijd zo dat duurder per se beter is, maar toch is dit vaak nog wel het geval. Als je een beperkt budget hebt en kiest voor een tweedehands partij stoelen, kun je vaak toch voor een wat duurder merk kiezen. De kwaliteit van de stoelen is dan waarschijnlijk beter, waardoor ze ook langer meegaan.

partij stoelen horeca

Voordeel 3: Je kiest voor een andere stijl

Tweedehands horeca tafels en stoelen zijn natuurlijk al eerder geproduceerd, waardoor ze niet de nieuwste mode zijn. Er zijn echter genoeg tijdloze modellen te verkrijgen, als je hiervan houdt. Nog leuker is het om juist te kiezen voor tweedehands horeca tafels en stoelen in een oudere stijl, zodat je jouw restaurant of café een klassieke uitstraling geeft!