Uw bank stofferen door de mensen van ABB Meubelstofferen

logo

Is uw bank aan vernieuwing toe of s de stof helemaal versleten en wilt u uw bank stofferen? Dit kan allemaal bij ABB Meubelstofferen. Bij de mensen van ABB Meubelstofferen is uw bank in goede handen. Ze hebben veel ervaring in het maken van banken. Ze kunnen de originele staat van de bank terugbrengen, zoals u deze kocht. Dit doen ze door middel van de beste materialen en vakwerk. U kunt samen met ABB Meubelstofferen kijken wat er allemaal mogelijk is voor uw bank en welke stoffen het beste zijn om te gebruiken, voor de beste zitcomfort. Dus bent u op zoek naar een bedrijf die uw banken kan stofferen en repareren, dan bent u op zoek naar ABB Meubelstofferen.

meubels stofferen

Erg blij met mijn gerepareerde bank

Ik ben erg tevreden over mijn gerepareerde bank. Ik heb een best oude bank gekregen van mijn oma, die ik mooi vond voor mijn huiskamer. Het enige probleem met deze bank was, dat hij echt wel toe is aan reparatie. Ik heb niet zo’n grote kennis op het gebied van meubelreparatie. Ik kwam ABB Meubelstoffeerder tegen en ik wist gelijk dat ik bij hun goed zat. Ze legde uit welke stoffen het best zouden zijn voor mijn bank. Ik heb weer een hele mooie bank door de mensen van ABB Meubelstoffeerder. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op hun website.

Vragen over de diensten en mogelijkheden?

U kunt de meest informatie vinden op de website, heeft u dan nog vragen dan kunt u deze telefonisch stellen aan een van de medewerkers.