Verwelkom al je gasten via een leuk naambordje huis

Een huisnummer is vooral praktisch, want het is belangrijk dat postbodes en gasten je woning kunnen vinden. Zonder adressen zou het met een inwonertal van 18 miljoen in Nederland al snel een zoeken zijn naar de spreekwoordelijke naald in de hooiberg. Als je alleen de naam hebt met een straat, dan kun je lang zoeken. Je moet ook overal aanbellen, want lang niet iedereen heeft een naambordje huis op de woning. Het systeem zou als een kaartenhuis in elkaar storten. Niemand zou weten waar iedereen woont. Je zou alleen kennis hebben van de woningen van je directe kennissenkring en zelfs dan zou je af en toe nog verkeerd staan. Gelukkig hebben we een heel duidelijk systeem waarbij elke naam hoort bij een uniek adres. Dus Jan Klaasen woont in Utrecht op de Smolderingweg nummer 33. Je kunt dan niet verkeerd gaan. Tegenwoordig voer je het adres in via Google Maps en je wordt zo naar het adres geleid. Het is dan ook goed om te kijken naar de verschillende opties die je hebt met huisnummer borden, want dit hoeven niet per se van die saaie witte bordjes te zijn. Je kunt het nummer ook op een mooie manier op je huis zetten via een op maat gemaakt huisnummerbord. Het is dan ook handig om te kijken naar de website van naambordjeswinkel.nl. Op deze website vind je namelijk genoeg opties voor het maken van een geschikt huisnummerbord. In plaats van een saai wit plaatje, kun je gebruik maken van bijvoorbeeld Belgisch hardsteen of leisteen. Dat betekent dat je het hele huisnummer wat mooier in beeld kunt brengen. Men vindt jou dus via het huisnummer, want de naam staat meestal niet op het huis. Maar dat kan natuurlijk wel. Je kunt immers ook kiezen voor een naambordje huis. In dit geval zet je op het naambordje het nummer van de woning in combinatie met de namen van de bewoners. Heb je al een huisnummerbord en wil je die wel blijven gebruiken, dan kun je op het naambordje huis uiteraard ook gewoon alleen de namen van alle bewoners zetten. Je hebt dan een bordje met een huisnummer en een naambordje huis met de namen van de bewoners. Je hebt dan ook genoeg opties als je bij naambordjeswinkel.nl bent. Mocht je het fijn vinden om mensen die op bezoek komen meteen welkom te laten voelen, dan is een naambordje huis met de namen uiteraard een uitstekend idee. 

Regel een mooi naambordje huis via de website

Alles rondom het laten maken en bezorgen van een naambordje huis is online te regelen. Je kunt dan ook gemakkelijk zien wat voor opties je hebt. Je kunt online je wensen doorgeven en het naambordje huis met de juiste namen bestellen. Het naambordje kun je zoals gezegd laten maken met verschillende materialen zoals: 

  • RVS
  • Gehard glas
  • Belgisch hardsteen
  • Leisteen

Je kunt ook aangeven hoe groot het lettertype moet zijn. De naambordjes zijn dan ook helemaal op maat te maken. 

Kijk voor meer informatie op de site

Als je meer wilt weten over de vele mogelijkheden, dan kun je uiteraard even een kijkje nemen op de website van naambordjeswinkel.nl.