Voordelen van een elektrische boxspring van Beddenplein

elektrische boxspring van Beddenplein

Met een elektrische boxspring van Beddenplein profiteer je van verschillende voordelen. Zet het voeteneind op de juiste hoogte, om heerlijk ontspannen een boek te lezen of je favoriete serie te bekijken. Ook het hoofdeind kun je eenvoudig omhoog laten komen. Vaak leest het makkelijker, wanneer je enigszins rechtop op het bed kunt zitten. Ook bij een ontbijtje of een kopje koffie op bed is het prettig, wanneer het hoofdeind iets omhoog kan worden bewogen. Door voor een elektrische boxspring van Beddenplein te kiezen, kost dit je nauwelijks moeite! 

elektrische boxspring van Beddenplein

Elektrische boxspring van Beddenplein in diverse modellen 

Bij de aankoop van een elektrische boxspring van Beddenplein heb je de keuze uit een breed scala aan modellen. Naar welk model boxspring zoek jij? Kies je bijvoorbeeld voor een wat klassieker model, of geef je de voorkeur aan een moderne boxspring? Met een boxspring geef je de slaapkamer een luxe uitstraling. In het bijzonder, wanneer je voor een elektrisch model kiest. Doordat de boxspring een fraai afgewerkte ombouw heeft, worden stofhopen onder het bed enigszins voorkomen.  

elektrische boxspring van Beddenplein

Beweegbaar matras bij elektrische modellen 

Niet alleen het frame van een elektrische boxspring kan bewogen worden. Ook de matrassen zijn beweegbaar. Daarbij beschikken de matrassen over vijf verschillende comfortzones. Dit zijn iets zachtere zones, die meebewegen met de vorm van je lichaam. Je vindt ze onder meer op schouder- en heuphoogte. Ook draagt dit bij aan het rechthouden van de wervelkolom, waardoor het matras comfortabeler ligt. De perfecte basis voor een onbezorgde nachtrust!