Waar je op moet letten bij de verhuizing

buisfolie sealer apparaat

Vrijwel iedereen maakt het wel een keer mee in zijn leven, verhuizen. Sommige mensen vinden het vreselijk en anderen vinden het juist weer leuk om te doen. Een ding dat zeker is, is dat je er veel tijd mee kwijt bent en dat het veel werk is. Je moet namelijk al je spullen inpakken in dozen en ook weer uitpakken in de nieuwe woning. De grote spullen zoals je meubels zijn simpel terug te vinden bij het verhuizen, maar de kleinere spullen zoals bestek voor in de keuken, make-up, spijkers en schroeven kun je snel kwijtraken als je ze niet goed verpakt. In dit artikel geef ik je wat tips waar je rekening mee moet houden bij het inpakken van je spullen bij het verhuizen.

buisfolie sealer apparaat

Buisfolie sealer apparaat

Wanneer je kleinere spullen in gaat pakken voor een verhuizing is het handig om deze in een plastic zak te bewaren. Je kunt dan gemakkelijk vanaf de buitenkant al zien wat erin zit en het neemt niet veel plek in beslag in de verhuiswagen. Om ervoor te zorgen dat deze materialen niet uit het plastic zakje kunnen vallen is een buisfolie sealer apparaat ideaal. Dit apparaat is namelijk ideaal voor het verzegelen van plastic zakjes. Het apparaat brandt het plastic als het waren aan elkaar vast zodat er niets uit kan vallen. Het apparaat is ook makkelijk in gebruik, dit is dus ideaal voor een verhuizing.

Inpakken in dozen met naam

Voor de wat grotere spullen zoals kleding, borden, pannen en woonaccessoires is het juist weer handig om het in een (kartonnen) doos te doen. Je kunt het beste alles per categorie inpakken. Doe dus alle keuken spullen bij elkaar en schrijft ook op de doos wat er precies in zit. Als de doos dichtgemaakt is kun je namelijk niet meer zien wat er in zit en bij het uitpakken is het handig als je vooraf al ziet wat er in de dozen zit zodat je weet waar ze heen moeten. Het scheelt veel tijd als je niet alle dozen uit hoeft te pakken om te kijken wat voor spullen er in zitten.