Hoe ga je te werk in je tuin?

gras

Neem nou het onderhoud en scheuren van vaste planten in je tuin. Het is beter dat dit ook in de winterdag wordt verzorgd. Vaste planten moeten van tijd tot tijd gescheurd worden om zo te voorkomen dat ze te groot worden. Bovendien is het beter voor de plant zelf. Er zijn heel veel verschillende materialen voor het groenonderhoud. Groenonderhoud materialen kun je onderscheiden in bv, snoeischaren, takkenscharen, snoeizagen, heggenscharen en buxusscharen. Kijk eens bij de vakhandel.nl voor nog veel meer materialen en vooral ook naar de informatie. Het is echt belangrijk hoe je te werk gaat.

Wat moet je in de gaten houden?

Hoewel een snoeischaar ‘maar’ een simpel stuk snoeigereedschap is zijn er toch wat ontwikkelingen in de markt van tuinonderhoud. Zo worden er steeds meer klussen geautomatiseerd bv een robotmaaier maait het gras op de juiste momenten en besproeiingssystemen bewateren automatisch het gazon. Informeer eens naar de felco snoeischaar type 2. Je hebt helemaal geen tuinman meer nodig omdat je het snoeien met een felco type 2 snoeischaar dit handig zelf kunt doen.

Instappers van Grisport

De vraag naar instappers is in de laatste jaren gestegen. De grisport werkschoenen instappers beschikken niet over veters, klittenband of gespen. Daarom biedt Grisport verschillende soorten instappers aan. Dankzij de stalen veiligheidsneus zijn je voeten beschermd tegen vallende voorwerpen. Het assortiment bevat instappers met een zeer goed veiligheidsniveau. Daarnaast zijn er hoge en lage varianten. Het is maar net waar jij een voorkeur voor hebt en wat voor een baan je uitoefent.

Hoe bestrijd je emelten

Aaltjes, ook wel Nematoden genoemd, zijn microscopisch kleine wormpjes waarmee je op een biologische manier emelten in je gazon kan bestrijden. De aaltjes gaan actief op zoek naar emelten en dringen deze binnen. Hier gaan de nematoden een bacterie uitscheiden waaraan de emelten sterft. Bij vakhandel.nl vindt je veel info over emelten biologisch bestrijden.

.