woningontruimingen

opkoper inschakelen

Woningontruimingen is een taak op zich. Van het uitzoeken van de spullen tot het ontruimen zelf en van het vinden van een nieuwe bestemming voor deze spullen tot het opleveren van de woning. Het is een taak die je niet alleen gaat doen en waarvan je wilt dat het met zorg gaat gebeuren. Elke stap die hiermee gepaard gaat, moet met de uiterste zorg worden uitgevoerd. Wie kan dat beter dan Wovia Woningontruiming. Dit bedrijf heeft al veel jaren de nodige kennis en ervaring op dit gebied en weet van aanpakken.

Opkoper woningontruiming

Inboedel

Bij een ontruiming komt de vraag wat je gaat doen met het interieur wat niet meer nodig is. Ja kan dit houden of weg doen.. Het is altijd meer dan een kastje of een paar boeken. Zomaar op straat zetten gaat niet. De spullen die je wil houden moeten misschien eerst opgeslagen worden voor je ze op een andere bestemming kwijt kan. De spullen die je niet meer kan of wil houden kan je tijdelijk opslaan om ze later van de hand te doen of te doneren. 

Opleveren

Wat er na een ontruiming overblijft is de woning zelf. Als alles eruit is, is goed te zien hoe er in het huis geleefd is. De muren zullen opnieuw moeten worden gewit, de vloer moet er misschien uit, de gaten in de muren moeten worden gevuld, en alles moet weer schoon zijn. Klaar voor een nieuwe bewoner. 

verhuizen ontruimen

Van het begin tot het eind wil je er geen zorgen over hebben. Het is al zwaar genoeg. Zorg dat je er goede hulp bij hebt en deze is te vinden bij Wovia Woningontruiming.