Stoer wonen

Je huis is één van de belangrijkste dingen die je hebt. Het is de plek waar je je fijn voelt, samenkomt met je familie en vrienden, en waar je herinneringen maakt. Je huis verdient dan ook wel wat aandacht. Dat betekent dat je af en toe eens wat dingen veranderd, verplaats, vernieuwd, noem het maar op. Als we dan toch aan het aanpassen zijn proberen we ook gelijk een beetje mee te gaan met de trend. Eén zo’n nieuwe trend is het gebruik van beton cire of metal stuc in uw huis.

Wat is beton cire?

Beton cire is eigenlijk een stucwerk beton cire gemaakt op basis van, u raadt het al, beton. Het stucwerk beton cire wordt aangebracht in een erg dunne laag. U heeft dus niet gigantisch veel beton nodig om uw kamer om te toveren. Veel mensen kiezen voor beton cire omdat het product de boeken ingaat als zeer sterk, duurzaam en watervast. Het product is dan ook erg makkelijk in de onderhoudt, gemakkelijk wonen dus. Daarnaast is stucwerk beton cire erg gemakkelijk aan te leggen, waardoor er erg veel verschillende toepassing mogelijk zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waar plaats ik beton cire?

Ja, zoals al vermeld is beton cire dus erg flexibel. Veelal wordt het product gebruikt voor vloeren. Een betonnen cire vloer is erg stoer en gemakkelijk in de onderhoudt. Heeft u een moderne woning, of is dit iets wat u wilt nastreven dan is beton cire dus echt perfect voor uw vloer. Daarnaast kunt u beton cire ook gebruiken voor de wanden van bijvoorbeeld uw badkamer, voor een erg strakke look. Ook hier geldt weer dat het gladde oppervlakte van beton cire ervoor zorgt dat uw badkamer ongelooflijk snel en goed schoon te maken is. Ten slotte kunt u met beton cire ook een erg mooi tafelblad maken voor bijvoorbeeld een eetkamertafel of een keukenblad. Een betonnen tafelblad geeft echt een stoere industriële look. Omdat beton cire ook nog eens watervast is en erg sterk is, kunt u het dus perfect gebruiken voor uw keuken.