Waarom je vloer een betonlook geven een erg goed idee is

pvc met betonlook

In steeds meer woonwinkels en in steeds meer woningen komt een vloer in een betonlook steeds vaker voor. Dat is ook met een reden, want een vloer van dit materiaal staat bekend om diverse voordelen en is daarom enorm gewild. We hebben de meest bekende voordelen voor je opgesomd in dit artikel.

pvc met betonlook

1. Je zorgt voor een eigentijdse en moderne uitstraling

Pvc met betonlook zorgt voor een eigentijdse en moderne uitstraling. De naden van de platen pvc die je legt, zijn nauwelijks meer te zien. Dit zorgt voor een strak en naadloos resultaat en dus een perfect totaalplaatje. Ook is pvc met betonlook erg makkelijk in onderhoud en binnen een mum van tijd schoon te maken. Wel zo handig in ruimtes zoals de keuken en woonkamer of als je huishouden bestaat uit opgroeiende kids, een trouwe viervoeter of harige kitten.

2. De grijze kleur van de vloer is de perfecte basis voor het inrichten van de ruimte

Het is natuurlijk niet altijd even makkelijk om een interieur perfect uit te zoeken. Wist je dat een goede basis, bestaande uit een neutrale vloer en bijpassende kleur op de muur, van cruciaal belang zijn? De grijze kleur van de vloer is de perfecte basis voor het inrichten van de ruimte. Ideaal om te combineren met meubilair van bijvoorbeeld hout of staal.

3. Een vloer in een betonlook hoeft helemaal niet veel te kosten

Het beste van alles? Een vloer in een betonlook hoeft helemaal niet veel te kosten. Hierdoor geef je het interieur voor een relatief aantrekkelijke prijs een totaal nieuwe uitstraling. Neem daarom eens een kijkje online en ontdek uit wat voor soort stijlen je zoal kunt kiezen.