Jung dimmer, voor elke kamer

Als binnenhuisarchitect krijg ik regelmatig de vraag om een woonkamer, en soms hele woningen opnieuw in te richten met de spullen die in een huis staan. Voor mij is dit altijd een leuke uitdaging, heel af en toe adviseer ik de mensen om een nieuw interieur aan te schaffen, of alleen een nieuwe bank of eettafel. Maar vaak lukt het met de aanwezige meubels goed om hun huis weer een frisse look te geven. Tegenwoordig ben ik een voorstander voor het plaatsen van een Jung dimmer, deze dimmer kan je voor elk soort verlichting gebruiken. Door deze dimmer te plaatsen kan je met een normale lamp veel warmte in huis brengen. Normaal geeft een normale lamp heel veel verlichting af, wat natuurlijk handig is als je een boek wilt lezen, maar als je lekker knus op de bank wilt zitten is een Jung dimmer de ideale oplossing. Laatst kreeg ik de opdracht van mensen die pas een kind hadden gekregen, ze hadden zelf het ontwerp van een hele leuke kinderkamer gemaakt, maar ze misten toch iets. Hoewel ik verder niets aan het interieur hoefde te veranderen heb ik ze een dimmer laten bestellen, deze hadden ze na drie dagen al in huis.  cd540z_th_150

Super oplossing

Nog geen week na dit laatste bezoek kreeg ik al een bericht dat deze dimmer de ideale oplossing was voor de kinderkamer. Ze konden nu door middel van deze dimmer gerust tussendoor naar hun baby kijken zonder meteen het volle licht aan te hoeven doen, ze waren dik tevreden.  wcd_3-vd_th_150