Windscherm terras gekocht!

logoDe mensen die weten hoe dat ik woon begrijpen maar al te goed dat ik een windscherm terras gekocht heb. Wij wonen namelijk op een boerderij, erg leuk natuurlijk alleen het in de tuin zitten is dan weer wat minder. Aangezien onze tuin nogal open is, zonder hekken of wat dan ook kan het nogal guur zijn wanneer de wind opsteekt. Ik wilde dan ook een manier verzinnen om van dit probleem af te komen. Het ging er bij mij wel om dat ik alsnog in de tuin kon zitten, alleen dan enthousiast en om te genieten.terraswindschermen

Het bestellen van een scherm.

Normaal gesproken laat ik dit door iemand anders eerst goed bekijken voordat ik iets bestel. Ik heb namelijk geen goed oog voor dit soort dingen. Toch moet ik zeggen de Windscherm terras wat ik gevonden had op de website van Xterior waren naar mijn mening perfect!windschermterras

Direct besteld.

Ik heb er dan ook voor gekozen om het direct te bestellen, ging puur op mijn eigen intuïtie af. Achteraf gezien is het een zeer goede keuze geweest van mij! Ik heb enorm veel plezier met mijn windschermen die ik in de tuin heb gezet. Zou ze ook zeer zeker niet meer kwijt willen hoor!