Tip: de AVO Speeltoestellen voor buiten

 

07.18-400x300Er zijn van die momenten dat het kind in mij er heel even uit wil. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer ik in de speeltuin van de camping een groepsschommel zie staan. Vandaag dan ook speciaal een bericht over AVO Speeltoestellen buiten.

AVO toestel voor buiten

09.051-150x150Het was tegen etenstijd en mijn partner vroeg of ik de kinderen even wilde gaan halen. Ze waren of bij het zwembad of in de speeltuin. Nou heb ik al vanaf mijn jeugd een hekel aan zwemmen, dus daar hoeft niemand bang te zijn dat ik heel even uit de bol ga. Maar als ik een groepsschommel of familieschommel zie dan moet ik er toch heel even op gezeten, liefst gestaan, hebben. Zo hoog mogelijk schommelen herinnert aan mijn jeugd. Of aan die momenten dat we met een groep vrienden en al onze kinderen in Bokrijk waren en de kids hun vaders op de groepsschommel hadden gekregen. Toen een maat en ik er ook op gingen en de schommel hoger lieten gaan, kreeg een van de volwassenen het Spaans benauwd. Zo erg zelfs dat we hebben moeten stoppen om hem er af te laten.

Groepsplezier

08.06-400x300Een groepsschommel zorgt voor veel plezier en gelach. Hij kan niet over de kop en met kinderen er bij doe je toch al voorzichtig. Toch blijft het leuk en sinds mijn kinderen weten dat ik graag mee schommel, zitten we er regelmatig met het hele gezin op. Overigens geldt dat de camping niet alleen een mooie en goed verzorgde speeltuin heeft, maar dat die is samengesteld uit AVO Speeltoestellen, speciaal voor plezier buiten.